Who's calling? -puhelinenglanti
  • Julkaisija
  • Promentor Solutions Oy

Who's calling? -puhelinenglanti


Who’s Calling? on englannin verkkokielikurssi puhelimessa puhumisen opetteluun. Kurssi koostuu kahdesta osasta, perus- ja keskitasosta. Jokainen kappale käsittelee erilaisia puhelinkeskusteluja ja sisältää useita lyhyitä esimerkkikeskusteluja. Kurssin ensimmäinen osa sopii englantia jo vähän taitaville opiskelijoille (tasot 1-2). Toinen osa soveltuu ensimmäisen osan läpikäyneille ja opiskelijoille, jotka ovat tasoilla 3-4.

  • Taitotaso: A1-B2 (1-4), alkeis-keskitason kurssi
  • Soveltuvuus: yläkoulu, lukio ja ammatillinen
  • Kurssin laajuus: n. 30 h
  • Tukikieli: suomi

Who's Calling? -kurssin puhelinkeskustelut ovat enimmäkseen esimerkkejä työelämään liittyvistä puhelintilanteista, mutta mukana on myös vapaa-aikaan liittyviä keskusteluja, kuten matkatoimistoon ja hammaslääkärille soittaminen. Keskustelujen lisäksi kurssi sisältää runsaan määrän tehtäviä kappaleiden aiheista.

Kurssia käytetään Promentor Webissä ja hyödynnetään sen kaikkia oppimista tukevia ominaisuuksia. Promentor Web on pilvipalvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Promentor Winkkaaja (TM) auttaa ja ohjaa oppilasta oikeaan suuntaan harjoitustehtävissä. Winkkaaja antaa tarkkoja vihjeitä siitä, missä kohtaa tehtävää on korjattavaa. Oppilas joutuu kuitenkin itse ratkaisemaan, miten hän korjaa vastaustaan.

Promentor Web -kielikurssit sisältävät runsaasti kuuntelumateriaalia ja -tehtäviä. Kielistudion avulla opiskelija voi itsenäisesti harjoitella kuullun ymmärtämistä ja ääntämistä, mikä tehostaa kielen opiskelua. Puhetaitonsa edistymistä voi seurata äänittämällä omaa puhetta ja vertaamalla sitä syntyperäisen kielenkäyttäjän puheeseen.