Johdatus venäjään - translitteroitu
  • Julkaisija
  • Promentor Solutions Oy

Johdatus venäjään - translitteroitu


Johdatus venäjään -kurssi on suunniteltu venäjän opintojaan aloittaville suomalaisille. Kurssi soveltuu hyvin oppimateriaaliksi oppilaitoksiin tai venäjää työssään tarvitseville sekä Venäjällä matkaileville. Materiaalia voi käyttää opettajan ohjaamana tai itsenäiseen kielenopiskeluun.

  • Taitotaso: A1 (1), alkeiskurssi
  • Sopivuus: alakoulu, yläkoulu, lukio ja ammatillinen
  • Kurssin laajuus: n. 40 h
  • Tukikieli: suomi

Arkipäivän keskustelutilanteita ja ääntämisen harjoittelua Promentor-kielistudion avulla

Johdatus Venäjään -kurssi harjoituksineen perehdyttää käyttäjän kyrillisiin aakkosiin, jokapäiväisiin fraaseihin sekä hyödyllisiin arkipäivän keskustelutilanteisiin. Kurssi sisältää runsaasti syntyperäisten venäläisten lausumia esimerkkejä, ja kielistudion avulla käyttäjä oppii ääntämään venäjää juuri oikealla tavalla. Kurssia käytetään Promentor Webissä ja hyödynnetään sen kaikkia oppimista tukevia ominaisuuksia.

Promentor Web on pilvipalvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Promentor Winkkaaja (TM) auttaa ja ohjaa oppilasta oikeaan suuntaan harjoitustehtävissä. Winkkaaja antaa tarkkoja vihjeitä siitä, missä kohtaa tehtävää on korjattavaa. Oppilas joutuu kuitenkin itse ratkaisemaan, miten hän korjaa vastaustaan.

Promentor Web -kielikurssit sisältävät runsaasti kuuntelumateriaalia ja -tehtäviä. Kielistudion avulla opiskelija voi itsenäisesti harjoitella kuullun ymmärtämistä ja ääntämistä, mikä tehostaa kielen opiskelua. Puhetaitonsa edistymistä voi seurata äänittämällä omaa puhetta ja vertaamalla sitä syntyperäisen kielenkäyttäjän puheeseen.

Venäläinen sanalasku ”Kun hitaammin matkustat, pidemmälle pääset” pätee venäjän opiskeluunkin. Oikean lausumistavan harjoitteluun kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa. Lopputuloksena on huoliteltu ja sivistynyt puhetyyli.