Johdatus ratkaisukeskeiseen ajatteluun -videokurssi
  • Julkaisija
  • Oppimaa Oy

Johdatus ratkaisukeskeiseen ajatteluun -videokurssi


vimeo https://vimeo.com/204008522

 Ratkaisukeskeisyys toimii monessa

 

Uudenlainen ratkaisukeskeinen ajattelu tarjoaa eväitä monille aloille.  Se toimii terapian lisäksi esimerkiksi kasvatuksessa, johtamisessa, huippu-urheilussa tai henkisessä valmennuksesssa. Oikeastaan kaikilla elämänaloilla.

Sosiaalipsykologi Tapani Ahola on lyhytterapian ja ratkaisukeskeisen psykoterapian pioneeri.  Hänellä on ollut tärkeä rooli ratkaisukeskeisen ajattelun rantautumisessa Suomeen.

Kurssi tarjoaa sinulle ratkaisukeskeisen ajattelun perustyökalut. Kurssimme kouluttaja, pitkän uran tehnyt sosiaalipsykologi Tapani Ahola esittelee videoissa sekä teoriaa että käytäntöä tarinoiden höystämänä.

Kurssin päätteeksi pääset mukaan Tuulan ja Tapanin terapiaistuntoihin. Tuulan tarinaa kerrotaan näyttelijän esittämän kokemuksen kautta.

Kenelle?

 

Tämä kurssi soveltuu terapiatyön ammattilaisille ja kaikille, joita kiinnostaa psykologia, psykoterapia ja ihmisen henkinen hyvinvointi.

Kurssi on tarkoitettu itseopiskeluun. Opiskelun voi aloittaa heti.

 

© Kurssi on Oppimaa Oy:n ja Lyhytterapiainstituutti Oy:n yhteistuotanto.

 

Tapani Ahola

Tapani Ahola - Sosiaalipsykologi

Tapani Ahola on lyhytterapian ja ratkaisukeskeisen psykoterapian pioneeri. Hänellä on ollut tärkeä rooli ratkaisukeskeisen ajattelun rantautumisessa Suomeen.

Näytä esittelyvideo