Grundkurs Svenska - Ruotsin kielioppikurssi
  • Julkaisija
  • Promentor Solutions Oy

Grundkurs Svenska - Ruotsin kielioppikurssi


Ruotsin kielioppikurssi soveltuu kaikille aloittelijasta aina korkeammalla tasolla opiskeleviin. Kielioppi koostuu kielen ”rakennuspalikoista”, jotka kurssin edetessä selkeästi ja johdonmukaisesti antavat hyvän kuvan ruotsin perusrakenteista. Kun palikat loksahtavat paikoilleen, on helpompi lähteä lisäämään oppimiseen sanastoa ja keskustelua.

  • Taitotaso: A1-A2 (1-2)
  • Soveltuvuus: yläkoulu, lukio ja ammatillinen
  • Kurssin laajuus: n. 60 h
  • Tukikieli: suomi

Ruotsin kielioppikurssin avulla on helppo palauttaa mieleen vanhat opit ja näin ollen siistiä jo olemassa olevaa kielitaitoa. Kurssi sisältää 10 harjoituskappaletta, joissa on yhteensä 170 tehtävää. Kurssia käytetään Promentor Webissä ja hyödynnetään sen kaikkia oppimista tukevia ominaisuuksia.

Promentor Web on pilvipalvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Promentor Winkkaaja (TM) auttaa ja ohjaa oppilasta oikeaan suuntaan harjoitustehtävissä. Winkkaaja antaa tarkkoja vihjeitä siitä, missä kohtaa tehtävää on korjattavaa. Oppilas joutuu kuitenkin itse ratkaisemaan, miten hän korjaa vastaustaan.

Promentor Web -kielikurssit sisältävät runsaasti kuuntelumateriaalia ja -tehtäviä. Kielistudion avulla opiskelija voi itsenäisesti harjoitella kuullun ymmärtämistä ja ääntämistä, mikä tehostaa kielen opiskelua. Puhetaitonsa edistymistä voi seurata äänittämällä omaa puhetta ja vertaamalla sitä syntyperäisen kielenkäyttäjän puheeseen.