Espanja, Curso Básico, Osa 2
  • Julkaisija
  • Promentor Solutions Oy

Espanja, Curso Básico, Osa 2


Kurssi on tarkoitettu espanjan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille tai esimerkiksi matkaa espanjankieliseen maahan suunnitteleville. Se sopii sekä espanjan kieleen ensimmäistä kertaa tutustuville että kertausta kaipaaville. Vaikka kielikurssi on suunnattu vasta-alkajille, kurssiin sisältyy pääpiirteissään koko espanjan kielioppi. Kielikurssia voi käyttää sekä itseopiskelussa että opetuksen lisämateriaalina.

  • Taitotaso: A1-A2 (1-2), peruskurssi
  • Soveltuvuus: alakoulu, yläkoulu, lukio ja ammatillinen
  • Kurssin laajuus: n. 60 h
  • Tukikieli: suomi

Kurssin runkona on viitteellinen kertomus suomalaisesta Laitilan pariskunnasta, joka lomailee Espanjan Aurinkorannikolla. Tarina alkaa hotellin vastaanotossa ja päättyy lentokentälle, missä Laitilat valmistautuvat kotimatkaan. Kappaleissa käydään läpi mm. hotellissa asustelu, kahvilassa ja ravintolassa tilaaminen, esittäytyminen, lomasuunnitelmista, säästä ja itsestä kertominen, postissa, matkatoimistossa ja autovuokraamossa asioiminen sekä ostosten tekeminen. Kappaleiden ohessa on hieman haastavampia lisätekstejä, jotka kertovat espanjalaisesta elämästä. Kurssia käytetään Promentor Webissä ja hyödynnetään sen kaikkia oppimista tukevia ominaisuuksia.

Promentor Web on pilvipalvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Promentor Winkkaaja (TM) auttaa ja ohjaa oppilasta oikeaan suuntaan harjoitustehtävissä. Winkkaaja antaa tarkkoja vihjeitä siitä, missä kohtaa tehtävää on korjattavaa. Oppilas joutuu kuitenkin itse ratkaisemaan, miten hän korjaa vastaustaan.

Promentor Web -kielikurssit sisältävät runsaasti kuuntelumateriaalia ja -tehtäviä. Kielistudion avulla opiskelija voi itsenäisesti harjoitella kuullun ymmärtämistä ja ääntämistä, mikä tehostaa kielen opiskelua. Puhetaitonsa edistymistä voi seurata äänittämällä omaa puhetta ja vertaamalla sitä syntyperäisen kielenkäyttäjän puheeseen.