Deutche Grammatik - Saksan kielioppikurssi
  • Julkaisija
  • Promentor Solutions Oy

Deutche Grammatik - Saksan kielioppikurssi


Promentorin julkaisema Deutsche Grammatik on laaja saksan kielioppikurssi. Se on tarkoitettu suomalaisille saksan kielen opiskelijoille, jotka haluavat kerrata kielioppia harjoitella ja sitä. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että kieltä jo osaaville.

  • Taitotaso: A1-A2 (1-2), alkeis–jatkokurssi
  • Soveltuvuus: yläkoulu, lukio ja ammatillinen
  • Kurssin laajuus: n. 60 h
  • Tukikieli: suomi

Deutsche Grammatik on suunniteltu nopeasti omaksuttavaksi, ja se sisältää runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä sekä ääntämisosat harjoituksineen. Kurssi sopii hyvin lisämateriaaliksi Promentorin saksan kielen kursseihin, mutta sitä voi myös käyttää erillisenä kurssina. Kurssia käytetään Promentor Webissä ja hyödynnetään sen kaikkia oppimista tukevia ominaisuuksia.

Promentor Web on pilvipalvelu, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Promentor Winkkaaja (TM) auttaa ja ohjaa oppilasta oikeaan suuntaan harjoitustehtävissä. Winkkaaja antaa tarkkoja vihjeitä siitä, missä kohtaa tehtävää on korjattavaa. Oppilas joutuu kuitenkin itse ratkaisemaan, miten hän korjaa vastaustaan.

Promentor Web -kielikurssit sisältävät runsaasti kuuntelumateriaalia ja -tehtäviä. Kielistudion avulla opiskelija voi itsenäisesti harjoitella kuullun ymmärtämistä ja ääntämistä, mikä tehostaa kielen opiskelua. Puhetaitonsa edistymistä voi seurata äänittämällä omaa puhetta ja vertaamalla sitä syntyperäisen kielenkäyttäjän puheeseen.