Tietoa kustantajille

Study24 kauppapaikat yksityisille, yrityksille ja oppilaitoksille sekä Kuntien Edustore hyöydyntävät samaa Dikaios-palveluteknologiaa. Teknologia mahdollistaa mm. tuotteiden myymisen ja jakamisen yksityisasiakkaille sekä organisaatioiden oppimisalustoille.

Study24 ja Edustore –kauppapaikkoihin myyntiin tulevat tuotteet integroidaan Dikaios rajapintaan. Dikaioksen tekninen tuki auttaa mahdollisissa integraatioihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Tilattuja tuotteita käytetään SSO-teknologialla suoratoistona julkaisijoiden palvelimilta.

Tuotteiden lisääminen kauppapaikaan edellyttää kaupankäynnin ehtojen ja vastuiden hyväksymistä ennen tuotteiden ohjaamista kauppapaikkoihin.

Kun tuotteet on integroitu Dikaios -palveluun, tuotteiden julkaisija voi määritellä, mihin kauppapaikkoihin tuote laitetaan myyntiin ja millä hinnalla tuotteita myydään eri kauppapaikoissa. Poikkeuksena on Edustore, jonka hyödyntäminen edellyttää Tieran ja KL-kuntahankintojen järjestämiin kilpailutuksiin osallistumista.

Dikaios järjestää asiakastuen tuotteiden ostoon. Mikäli asiakkaalla on haasteita tuotteiden käyttämisen kanssa tai palautetta tuotteesta, asiakas ottaa yhteyttä suoraan tuottajaan.

Jos haluat tuotteesi myyntiin Study24 kauppapaikkaan, ota yhteyttä!


Lisätietoja saat

asiakaspalvelustamme